Skola skola skola

Ja, just nu är det enda som snurrar i min skalle: Skola skola skola!
Nu börjar det lugna ner sig ett litet tag innan det är dags för en sån där jobbig period med en massa prov och inlämningar igen *suck*
Just
nu sitter jag och har en kort rast innan det är dags för min sista lektion för idag. Samhällskunskap... Blää. det är nog det värsta av alla ämnen jag har. Det är så himla långtråkigt så det är inte sant. Tror det blir så eftersom jag inte är intresserad av just de saker man tar upp på samhällslektionerna. Matte tycker jag dock är skitkul :P De flesta brukar tycka tvärtom, men jag är lite egen jag ;D Hehe.

Ja, jag har fått reda på varför jag har haft sån jobbig huvudvärk och illamående.... ne jag är inte gravid, som alla andra :P Jag ser dåligt. Har blivit gammal eller nått.
Gick iaf iväg och gjorde en synundersökning och det visar sig att jag är långsynt och har brytningsfel :/
lilla Liv ska bli glasögonorm, PÅ HELTID!!! :O
Jaja
, det är tur att det finns hyfsat snygga glösögon som man faktiskt skulle kunna tänka sig att ha. Kanske inte varje dag hela dagen i restean av sitt liv, men det kommer ju nya snyggare modeller hela tiden ;)

Ne
nu ser jag att klockan har rusat iväg. Nu måste jag förbereda mig för nästa lektion.
Men ni får ha en bra dag allihopa. Det ska jag ha iaf :D

<3

Ensam :(

Känner mig ensam :( Vet inte om det är för att jag är sjuk jag känner mig lite ensam och allmänt ynklig.
Är jätteförkyld, slapp i hela kroppen och mår apa. Har haft heldag i skolan med så det har tagit extra mycket på mig tror jag. Johan var hemma från jobbet. Eller ja han åkte till jobbet först. Dom skulle åka till Solna till nått bygge och kolla efter 9, men Johan vart kass i magen så han fick åka hem istället.

Asbra tyckte jag. Då kunde ju Johan hjälpa mig med städningen som han lovat. Ja det sa han att han skulle göra. Han skulle tvätta plocka lite och damsuga. HAA!!! När jag kom hem hade han tvättat en ynka liten maskin med tvätt. Thats all!!! Sedan hade han bara suttit vid datorn eller legat framför datorn. "Men det är ju synd om mig jag är ju sjuk" :O Vad är detta!!! En annan är ju fan halvt död jämfört med honom, men åker ändå till skolan och sliter arslet av mig får stressa som ett as med Line till dagis för att inte missa bussen!
Kommer hem får laga mat och sätta mig och plugga ännu mera. Han bara tjurar och gormar på Line som han tycker är "gnällig" när hon bara vill ha uppmärksamhet medans han bara vill ligga och tycka synd om sig själv bara för att han är lite kass i magen. Vad är det med karlar och sjukdomar igentligen?!?! Dom är sånna riktiga ynkryggar!! Ni skulle verkligen inte klara er utan oss!!!

Ja ne nu har karl och ungen somnat och jag sitter här i min ensamhet och deppar. Det är nu jag skulle behöva ha nån att sällskapa mig som jag kan snacka med och bara ha det trevligt med och varva ner innan det är dags för sängen, men oftast så får jag sitta här helt själv :( Jaja, vad ska man göra?

Nu ska jag kolla om det är nått bra på tvn annars tror jag att jag försöker tvinga mig själv att sova. Pallar inte sitta och tråka ensam :/


Ha det bäst!!!

Inbildning?

Jag vet inte om det är bara jag men det känns som att jag alltid lagt ner en massa tid på mina vänner. skjutsat dom, funnits där för att prata med dom, festat med dom, funnits där när dom varit ledsna, tom valt dom framför min familj flera gånger mm mm, men det känns som jag inte fått något tillbaka :(

Visst dom har funnits där när jag velat ha nån att prata med, men ingen har fått mig att känna att jag duger som vän för dom. Andra vänner har fått världens hyllningar och gulliga komentarer, men jag ja ne ingenting. Känner mig ganska så världelös. Duger inte jag. Vad har alla de andra kompisarna som inte jag har?

Under flera år har även vänner helt plötsligt bett min fara och flyga... Jag vet fortfarande inte anledningen av en av de gånger det hänt. Vet inte om det är nån annan kompis som blivit avundsjuk och hittat på nån lögn om mig eller nått annat. Folk är ju verkligen kapabla till vad fan som helst!!

Sedan så finns det även dom som är upp över örona förälskade i sina karlar och tror varenda lögn dom säger. En karl ljög till då en av mina närmsta vänner och sa att jag skulle ha flörtat med honom mm, vilket absolut inte var sant. Men hon var så blåögd och trodde på honom. Jaja, den tösen lär ju lära sin läxa snart annars kommer karln hennes krossa hennes hjärta helt, för vad jag hört är det bara en av få lögner som kommit ur hans mun.

Ne jag önskar jag hade en riktigt bra bästa vän som jag skulle betytt lika mycket för som hon/han gjort för mig...
Jag vet att jag förkänar det!!! :(

Ja livet är inget annat än orättvist på alla sätt och vis...

Jag får vara glad att jag har min familj. Dom älskar mig för den jag är och har altid funnits där för mig på alla sätt och vis. Jag är världens lyckligaste som har dom!!! Utan er vore jag INGENTING!!!!!

RSS 2.0